Do třetice všeho bezcitného

Logo Sdružení bezcitných, cynických a zlých individuíStalo se, jak by řekla teta Miluna, mnógo, kurva, co jsem naposledy vypálil střelu. Předně, Sdružení bezcitných, cynických a zlých individuí bylo dvakrát smazáno. A nejpozději do dvou hodin nahrazeno náhradním.

První smazání nastalo 24. dubna. Přesněji někdy před tři čtvrtě na dvě odpoledne. Což je samozřejmě naprosto nepodstatná informace, stejně jako fakt, že poslední příspěvek tam měl Aleš Sofín, náš nejoblíbenější kriplborg.

Druhé smazání se odehrálo před pár dny, a to 2. srpna někdy večer. Všechno to čisté zlo zmizelo. Zase. A je jedno, že to bylo nahráno okamžitě a střelhbitě zase, i tak se dokonce i slušnější trollové uchylovali k vulgarismům.

První Sdružení drželo něco přes dva roky, to druhé něco přes dva měsíce. Mě osobně by zajímalo, jak dlouho přežije třetí generace Sdružení. Doufám však, že přežije alespoň o něco déle než Třetí říše.

Update ze 14. srpna

Včera večer bylo 3. sdružení vymazáno a společně s ním padlo i několik pravých profilů. Nevydrželo ani ty dva týdny. Tipuji že teď už mocným supreme masters dojde trpělivost a přijdou s nějakým naprosto skvělým a úžasným plánem na masivní ofenzivu, protože jestli ne, tak dávám čtvrté generaci SBCZI tak týden.

Update z 16. srpna, tentokrát formou screenshotu

Odpolední polemika nad dalším osudem SBCZI Takže pravděpodobně nečekejme žádný vývoj až někdy do koncertu SPM v Novém Kníně na začátku září.

Příspěvek byl publikován v rubrice Stránky se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 responses to “Do třetice všeho bezcitného

Napsat komentář